Araba parçalayan köpekler kamerada

araba-parcalayan-kopeklerGece vakti sokakta park etmiş arabayı parçalayan köpeklerin görüntüsü izleyenleri dehşete düşürdü. Sakarya’da gerçekleşen görüntülerde arabanın etrafını saran köpekler arabayı bir düşman gibi görüp saldırdıkları görüldü. Köpeğin bir tanesi ön tamponu ısırarak söktükten sonra diğer köpeklerde arabadan bazı parçalara zarar vermeye ve parçalamaya başladı. Arabayı sabah parçalanmış olarak gören sahibi güvenlik kameralarını incelediğinde korkunç gerçekle karşılaştı. Aracında 5 bin liralık masraf olduğunu söyleyen sahibi bu durum karşısında şaşkın olduğunu ifade etti.

Sakarya Modern Sanayii’nde otomobil tamirciliği yapan Cem Acar yaklaşık bir ay önce sabah işyerine geldiğinde yeni aldığı 2014 model otomobilinin ön tamponunun parçalanmış halde buldu. Olayın ilk olarak hırsızlık olduğunu düşünen Cem Acar, polise haber verdi. Ancak, polisler güvenlik kamerası görüntülerinin izlediğinde gerçek ortaya çıktı. Görüntülerde sürü halinde dolaşan sokak köpeklerinin otomobilin tamponunu parçaladığı görüldü.

araba-parcalayan-kopekler-video

Köpeklerden biri gözcülük yapmış

Acar, “Akşam otomobilimi dükkanın önüne park edip, farklı bir arabayla eve gittim.Sabah geldiğimde bir baktım otomobilin ön tarafı darmadağın olmuş. Biz ilk esnada hırsızlık zannettiğimiz için polise haber verdik. Polisler ile birlikte kamera görüntülerine baktık. Ondan sonra olayın nasıl olduğu ortaya çıktı. Gece sokak köpekleri otomobilin tamponlarını parçalamış. Herkes şaşırdı çünkü enteresan bir olay. Bir tanesi gözcülük yapıyor, 8 tane köpek var” dedi.

Köpeklerin parçaladığı arabada 5 bin lira zarar var

Aracının tamiri için yaklaşık 5 bin lira masraf yaptığını söyleyen Cem Acar, “Herkes kedi olduğu için parçalamışlardır dedi. Fakat görüntülerde kedi gözükmüyor. Böyle bir şok yaşadık. Yaklaşık 5 bin lira gibi masraf oldu. Polisler bize esprili bir şekilde ’şikayetçi misiniz?’ diye sordu. ’Şikayetçi olsam ne olacak ki, köpekleri mi şikayet edeceğim’ dedim” diye konuştu.

Yorumunuzu yazın