Home Haber Serdar Kuzuloğlu’nun Eşi Kim?

Serdar Kuzuloğlu’nun Eşi Kim?

Serdar Kuzuloğlu'nun Eşi Kim? Neden Gizliyor?
Serdar Kuzuloğlu'nun Eşi Kim? Neden Gizliyor?

Türkiye’nin en başarılı konuşmacılarından ve trend takipçilerinden Serdar Kuzuloğlu günümüzde gün geçmiyor ki ekranlarda görmeyelim. Teknoloji alanında yaptığı başarılı ve doğru analizlerin yanı sıra şimdi de eşinin kim olduğu konusunda yapılan bazı spekülasyonlarla gündeme geldi. Sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar Serdar Kuzuloğlu’nun eşinin kim olduğunun, ve neden gizlendiğinin veya kendini gizlediği merak konusu oldu. Yapılan basit aramalarla her ünlünün tüm aile bilgilerine ulaşmak mümkünken Serdar Kuzuloğlu’nun eşinin kim olduğu, adının ne olduğu ve hala evli mi boşandı mı gibi bilgilerin internetten silindiği veya hiç yer verilmediği görülmekte. AMA BİZ SERDAR KUZULOĞLU’NUN EŞİNİN KİM OLDUĞUNU VE ADININ NE OLDUĞUNU BULDUK…

Serdar Kuzuloğlu’nun Eşi Kim?

Serdar beyin başarılı ve doğru analizler yaptığı ve birçok çevre tarafından kendisine mikrofon uzatıldığını görmekteyiz. Yaptığı her konuşmada ağzından dökülen kelimeleri büyük bir keyifle dinlemekteyiz. Fakat anlaşılan o ki bir çok izleyici bir süre sonra bu başarı insanın arkasında nasıl bir başarılı ev kadını veya iş insanı olduğunu merak ediyor. Peki kim bu merak edilen eş? Kuzuloğlu yayınlanan birçok videosunda yüzeysel olarak ailesinden söz eder ve sadece sevimli 2 çocuğu olan Zeynep ve Ali’den bahsetmekle yetinir. Onların ev halinden ve karakterinden bahseder ve bununla yetinir. Peki eşinden neden söz etmez. Elbette bahsetmek zorunda değil herkesin özel hayatı kendine lakin söz konusu olan ünlü bir insan olunca insan bir aile tablosu bekliyor ister istemez. Herkesten eşini çarşaf çarşaf manşetlere taşınması beklenmez lakin bir şeyi yasaklayınca nasıl daha da ilgiyi zerine topluyorsa burada da aynı ilgi oluşmuş durumda…

Kuzuloğlu’nun Biyoğrafilerinde Eşini Aradık

Serdar Kuzuloğlu’nun eşinin kim olduğunu ilk olarak Serdar beyin sosyal medya hesaplarında biyografi kısmından bulmaya çalıştık. Önce Facebook sayfasına baktık ve hakkında kısmındaki aile ve ilişkiler bölümünde “Gösterilecek ilişki bilgisi yok” ifadesini gördük. Yani hiç bilgi eklemediğini gördük.

Sonra kendi kişisel bloğu olan mserdark.com’un hakkında kısmında ailesinden bahsetmiştir diye düşünerek orayı incelediğimizde orada da özel hayatından hatta bırakın eşini çocuklarından ve evli olup olmadığından bile bahsetmediğini gördük.

Daha sonra Serdar Kuzuloğlu’nun Linkedin hesabını inceledik ve orada da doğum günü dışında özel hayatına dair hiçbir bilginin olmadığını gördük.

En son çare Vikipedia diye düşünerek oraya baktık. Çünkü Vikipedia en detaylı bilgilerin listelendiği bilgi kaynağı diye düşündük ve M. Serdar Kuzuloğlu sayfasını (Mehmet Serdar Kuzuloğlu) inceledik. Kuzuloğlu hakkında “M. Serdar Kuzuloğlu (d. 22 Ağustos 1974, İstanbul), bilişim ve teknoloji alanında çalışmalarıyla tanınan Türk gazeteci ve yazar. Özellikle Radikal’de hazırladığı “Sanal Alem” köşesiyle tanındı.” bilgisinin paylaşıldığı ve aile hayatına dair neredeyse hiçbir bilginin yer almadığı görüldü. İpucu olarak buradaki bir bilgi eşini bulmamızda işimize yaradı: Çocukların isimleri. Çocukları olan Ali ve Zeynep kardeşleri araştırınca bir kişinin Facebook sayfasında bu iki kardeşin fotoğraflarını paylaştığını gördük ve annesine çok yaklaşmış olduk.

Twitter hesabını incelediğimizde hakkında kısmında “Teknolojiye, trendlere ve dönüşüme tutkun bir #gazeteci / İnternet Ekipler Amiri. (A freelance #journalist, obsessed with technology & trends.)” şeklinde bir ifade yer verdiğini ve eşinden hiç bahsetmediğini gördük.

İşte Serdar Kuzuloğlu’nun Eşi: Gonca Çelik Kuzuloğlu

En sonunda internette yaptığımız derin aramanın ardından Serdar Kuzuloğlu’nun eşinin (hala evli olup olmadıklarını bilmemek koşuluyla) Gonca Çelik Kuzuloğlu olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. İnternetten ve sosyal medyadan kendini bu kadar uzak tutmasına kendisinin mi yoksa Serdar beyin mi bu kararı verdiğini şimdilik bilemiyoruz.

İşte Serdar Kuzuloğlu'nun Eşi: Gonca Çelik Kuzuloğlu
Serdar Kuzuloğlu’nun Eşi: Gonca Çelik Kuzuloğlu

Şunu biliyoruz ki Gonca hanım sosyal medya hesaplarıyla (pinterest, Twitter, ) hala varlığını sürdürüyor fakat yıllardır (yaklaşık 5-6 yıl) aktif olmadığı görülüyor. Gonca hanımın Twitter hesabında yaptığı “iki böcek bir çiçek” notuyla ve içinde Serdar Kuzuloğlu’nun ve çocukları Ali ve Zeynep’in olduğu paylaşımı aşağıda görebilirsiniz.

Gonca Çelik Kuzuloğlu’nun Twitter hesabında en son yaptığı paylaşımın 2019 yılında yaptığı bir retweet olduğu görülmekte.

gonca kuzuloglu twitter
Gonca Çelik Kuzuloğlu Twitter hesabından yaptığı son paylaşım 2019’dan

Serdar Kuzuloğlu ile Gonca Kuzuloğlu Hala Evli mi Bilmiyoruz

Hem Serdar beyin hem de Gonca hanımın profilleri ve biyografileri incelendiğinde bu ikilinin hala evli olduklarına dair veya boşandıklarına dair hiçbir bilgiye ulaşamadık. Soyadında hala Serdar beyin soyadını taşıdığına göre ve boşanmış olsalardı haberleri çıkardı diye düşünerek hala evli olduklarını düşünüyoruz. Belki sakin ve huzurlu bir hayat yaşamak adına internette malzeme olmak istemeyen bir çift olmaya çalışıyorlardır, ve bu konuda çok haklı olabilirler…

İsim ve fotoğraflar konusunda bir hata/yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız lütfen [email protected] adresinden bizi bilgilendirebilirseniz düzeltme yapmaktan mutlu oluruz…