Psikolog Tavsiye Ediyorum: İstanbul’un En İyi Psikologları Anadolu-Avrupa Yakası

en iyi psikologlar-istanbul-psikolog tavsiye ediyorum-anadolu yakasi-avrupa yakasi-ergun ince psikolog-ucuz
en iyi psikologlar-istanbul-psikolog tavsiye ediyorum-anadolu yakasi-avrupa yakasi-ergun ince psikolog-ucuz

İstanbul içinde psikolog arayışındaki siz dostlarıma yardımcı olmak için uzun yıllardır edindiğim tecrubelerimi bu sayfada anlatmak istedim. Bu konuda çok iyi bir tecrübeye sahip biriyim ve gittiğim son psikoloğu tavsiye ediyorum. Çünkü doğru psikoloğu bulmak gerçekten zordu ama başardım çok şükür. İstanbul ister Anadolu yakası isterse Avrupa yakası psikolog arayın benim bulduğum psikolog sizin her türlü işinizi görecektir. Çünkü adamlar online terapi yaparak tüm Türkiye’ye hizmet veriyor. İzmir psikolog, Ankara psikolog arayışındakiler bile ulaşıyor.

Benim şu anki psikoloğumu bulmamda evliliğim sebep oldu. Evlendikten sonra biraz depresyona girdim ve birkaç psikologtan sonra bugünkü doğru uzmanımı yani Psikolog Ergün İnce Bey’i buldum. önceleri depresyon tedavisi için seanslara başladım ve ucuz fiyatlı olduğu için çok memnundum. Sonra farkettim ki verdiği kaliteli hizmetin çok altından para istiyormuş.

Bahsettiğim psikoloğum ve istanbul en iyi psikolog dediğim kişiye ve randevu için ofisine bu numaradan ulaşabilirsiniz: GSM: (0507) 276 97 43 Sabit Tel: (0216) 680 29 77 Psikolog Ergün İnce’nin direkt hattı: (0541) 680 29 92

Daha sonra evlilik danışmanı, çift terapisi, yetişkinlerde tırnak yemek, yeme bozukluğu, öfke kontrolü tedavisi gibi seanslarda da danışanı oldum. Bugün çok şükür hiçbir sorunu kalmamış biri olarak kendisine ne kadar dua etsem azdır. İnsan bu kadar mı naif ve nezaketli bizden biri olur 🙂

Çocuğum olduktan sonra da kısa bir süre Psikolog Ergün Bey‘den çocuk ve ergen psikolojisi için destek aldık ve herkese tavsiye ediyorum. Uzun lafın kısası hemen aşağıda tüm iletişim bilgilerini bulabileceğiniz psikoloğumdan randevu alabilirsiniz. Unutmayın İstanbul gibi bir yerde bulabileceğiniz en iyi psikolog ve en uygun fiyat.

En İyi Psikologlar: İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası (Tavsiye Ediyorum)


Ergün Bey’in verdiği hizmetler ve uzmanlığı hakkında biraz fikir olması için size aşağıdaki listeyi hazırladım. Kendisi ünlü bir psikolog olmasına sebep olan faktörlerden biri de çok geniş bir yelpazede danışanlarının olması ve birçok psikolojik konuda yetenekli olması sanırım. İstanbul’da hizmet veren ve hem Anadolu yakası hem Avrupa yakasında hizmet verdiği alanları tek tek sıraladım. Benim gibi faydasını görenler lütfen bu makalemi paylaşsın.

Psikoloğun Adı Soyadı: Ergün İnce
Çalıştığı Bölge Ofis: İstanbul Anadolu/Avrupa
Seans Ücreti:

Çalıştığı Uzmanlık Alanları: Öfke Kontrolü, Cinsel Sorunlar, Ergenlik Dönemi Problemleri, Yeme Bozuklukları, Altını Islatma, Tırnak Yeme Sorunu, Evlilik, Aile ve Çift Terapisi Danışmanı, Diğerleri için TIKLA.
Mezun Olduğu Okul: EGE Üniversitesi Psikoloji
Müşteri Yorumları: Kaliteli ve Uygun fiyat
Online Terapi Hizmeti: Var
Randevu ve İletişim Telefonu: GSM: (0507) 276 97 43-(0216) 680 29 77(0541) 680 29 92
Ofis Adresi: İstanbul Anadolu Yakası Özgür Cad. Beykoz/Kavacık-İstanbul
Web sitesi: https://psikologince.com/
Cumartesi: Açık
Editör Puanı: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


en iyi psikologlar-istanbul-psikolog tavsiye ediyorum-anadolu yakasi-avrupa yakasi-ergun ince psikolog-taksi beyoglu-kagithane sisli-nisantasi-besiktas kadikoy

ÖFKE KONTROLÜ: Öfke uygun ifade edildiğinde, son derece sağlıklı ve doğal bir duygudur. Ancak kontrolden çıkıp da yıkıcı hale dönüşürse iş hayatında, kişisel ilişkilerde ve genel yaşam kalitesinde sorunlara yol açar. Pek çok kişisel ve sosyal problemlerin (örneğin, çocuk istismarı, aile içi şiddet, fiziksel ya da sözel saldırganlık, toplumsal şiddet) temelinde öfke vardır. Öfke hem dışsal, hem de içsel bazı olaylarla ortaya çıkar.


en iyi psikologlar-istanbul-psikolog tavsiye ediyorum-anadolu yakasi-avrupa yakasi-ucretsiz-beykoz-uskudar-kadikoy

İKTİDARSIZLIK VE CİNSEL SORUNLAR:

  • Kadınlarda Cinsel Sorunlar:
  1. Vajinismus
  2. Cinsel İsteksizlik
  3. Uyarılma Problemi
  4. Orgazm Problemi
  5. Zevk Alamama
  • Erkeklerde Cinsel Problemler:
  1. Erken Boşalma
  2. Sertleşme Sorunu
  3. Cinsel İsteksizlik
  4. Performans Endişesi
  5. Penis Boyut Sorunları

en iyi psikologlar-istanbul-psikolog tavsiye ediyorum-anadolu yakasi-avrupa yakasi-ucretsiz-beykoz-uskudar-kadikoy

ONLINE TERAPİ: Türkiye’nin neresinde olursanız olun. İnternetinizin olduğu her yerden tek tıkla psikoloğunuz ile görüşebilir online terapi hizmetinden yararlanabilirsiniz.


yetiskin-psikolojisi-tani-tedavisi-psikolog-tavsiye-oneri-en-iyi-istanbul-psikologu-avrupa-yakasi

EVLİLİK VE ÇİFT DANIŞMANLIĞI:

  • Aile Danışmanlığı Teknikleri
  • Evlilik Terapisi ve Aile Danışmanlığı Nedir?
  • Evlilikte Altın Kurallar
  • Evlilik Terapisinin PİN Kodları
  • Evliliğin Anatomisi
  • Evlilik Bir “İş” midir?
  • Sorunlu Evliliklerde Evliliği Kurtaran Faktörler Nelerdir?
  • Evlilik Terapistinin Cinsel Kimliğinin Hem Cinsi ve Karşı Cins Üzerindeki Etkileri
  • Evlilik Terapistini Terapilerde Bekleyen Sorunlar ve Çözüm Yolları
  • Bireysel Terapi ve Sistemik Müdahale
  • Tepkisel ve Narsistik Açıdan Yaralanmış Çiftlerle Çalışma
  • İlişkilerde Yakınlığı Geliştirme
  • Evlilik Sözleşmesi Teknikleri
  • Evlilik Dışı İlişkiler – Aldatma
  • Evlilik Terapisi ve Cinsel Terapiyi Birleştirmek
  • Cinsel Şikâyetleri Olan Hastaların Evlilik İlişkilerini Değerlendirmek
  • Çiftlerin Cinsel İlişkilerini Zenginleştirme
  • Hukuki Boyutuyla Aile Sorunları Ve Müdahaleleri

en iyi psikologlar-istanbul-psikolog tavsiye ediyorum-anadolu yakasi-avrupa yakasi-ergun ince psikolog-sariyer-sisli-acibadem-kartal-nisantasi

TIRNAK YEMEK SORUNU: Tırnak yemek çoğunlukla 3-4 yaşlarından önce başlamaz. (Çok ender olarak 5 aylık gibi erken bir dönemde görülebilir). Çocukların %33’ünde tırnak yeme davranışı görülür. Bu oran erken ergenlik çağına kadar sürer. Ergenlik çağında tırnak yiyen çocukların sayısı %40-45’e yükselir. Yani ergenlik çağına doğru çocukların hemen hemen yarısı tırnak yeme davranışı gösterir. Bunun nedeni olarak gençlerin çevreden onay görmemeleri olarak değerlendirilir.


en iyi psikologlar-istanbul-psikolog tavsiye ediyorum-anadolu yakasi-avrupa yakasi-cift terapisi-aile-evlilik terapisti-ergun ince-haberpop

YETİŞKİN VE ERGEN PSİKOLOJİSİ: Ergenlik dönemini kısaca çocukluktan yetişkinliğe geçiş dönemi diye adlandırmamız doğru olur. Yani bu dönemle beraber çocukluk biter ve yetişkinliğe adım atılır. Ergenlik dönemi problemleri birçok insanın yaşadığı sıkıntılardan biridir. Ergenlik dönemi problemlerine başlamadan önce size ergenliğin tanımını yani ergenlik nedir sorusunun cevabını verelim kısaca.


en iyi psikologlar-istanbul-psikolog tavsiye ediyorum-anadolu yakasi-avrupa yakasi-ergun ince psikolog mecidiyekoy-bagcilar-zeytinburnu-bahcelievler

YEME BOZUKLUKLARI: Yeme bozuklukları 3 temel başlık altında toplanabilir. Bir tanesi Anoreksiya Nevroza olarak bilinen aşırı zayıf kalma takıntısıdır. Bir diğeri ise Bulimiya Nervoza olarak bilinen yedikten sonra kasıtlı kusma davranışıdır. Son olarak da aşırı yeme olarak bilinen, kişinin çok fazla kalorilik besini çok kısa bir sürede aldığı bir yemek yeme bozukluğudur. Yemek yeme bozukluğu olan kişiler kimi zaman bu durumun farkında olmazlar. Farkında olan kişiler de bu durumu kabul etmek istemez.


en iyi psikologlar-istanbul-psikolog tavsiye ediyorum-anadolu yakasi-avrupa yakasi-ucretsiz-ergun ince-uskudar-beykoz-kadikoy-gebze-suadiye

ALTINI ISLATMA NEDENLERİ: Aileler genellikle ‘normal kabul edilen alt ıslatma davranışı’ ile ‘çocuk psikolojisinde uyum bozukluğu olarak kabul edilen alt ıslatma davranışı’ arasında ayırım yapmanın zor olduğunu ifade eder. Psikolog uzmanlarca sizlere gece altını ıslatma, altını ıslatma nedenleri, çocuklarda altını ıslatma nedenleri, altını ıslatma tedavisi ve yetişkinlerde atını ıslatma tedavisi gibi konularda destek veriyoruz.


Psikolog Tavsiyesi İstanbul Avrupa Yakası

İstanbul içinde güvenilir ve uygun fiyatlı faydalı bir psikolog önerisi isteyenler buraya dikkat etsin. Öncelikle ortalık avukat gibi psikolog dolmaya başladı. İşini bilen bilmeyen işini seven sevmeyen birçok kişi psikolog oldu. Ne yapsın adamlar okuduğu bölümden daha çok şey bekliyorlardı ama şu videoyu izlediğimde anladım ki hiçbir psikolog hayal ettiği şeye kavuşmamış psikoloji bölümünü seçerken ve okuluna giderken.

Durum böyleyken biz bu piyasada İstanbul’da hangi psikoloğa gitmeliyiz, hangi psikoloğa güvenebiliriz. Cevap çok basit tecrube etmiş kişilere danışarak doğru uzmanı bulabilirsiniz. Öncelikle hangi konuda alanda uzman bir psikolog arıyorsanız o konuda tedavi veya seans veren bir psikolog bulun ve ona gitmiş danışanlar bulup dinleyin.

En İyi Psikolog Tavsiyesi ve Önerisi İstanbul, Ankara, İzmir. Psikolog Ergün İnce
En İyi Psikolog Tavsiyesi ve Önerisi İstanbul, Ankara, İzmir. Psikolog Ergün İnce

Psikolog İstanbul Anadolu Yakası

Ben yıllardır problemlerim sebebiyle psikolog araştırır ve kendilerini test ederim. Evli olduğum için evlilik ve çift terapisti de aradım buldum çok şükür ve çok memnunum. Bazen online terapi bile yapıyoruz bazen. Yetişkin psikolojisi, evlilik danışmanı, yetişkinlerde tırnak yemek, yeme bozukluğu, öfke kontrolü tedavisi ve depresyon tedavisi gördüm.

psikolog-ergun-ince-psikolojinin-tibbi-uygulama-yapma-yetkisi
psikolog-ergun-ince-psikolojinin-tibbi-uygulama-yapma-yetkisi

Çocuklarım için de çocuk ve ergen psikolojisi için psikoloğumdan destek aldık ve herkese tavsiye ediyorum. Bulduğum ve çok beğendiğim memnun kaldığım psikolog İstanbul anadolu yakası ve avrupa yakasına hizmet veren Psikolog Ergün İnce Bey. Ofisi Üsküdar Kavacık /Beykoz’da. İletişim bilgilerini aşağıda detaylıca veriyorum gerek duyan arayın randevu alabilir. Fiyat konusundan da verdiği hizmetlerin çok altında uygun bir fiyat istiyor sağolsun.

Bahsettiğim en iyi psikolog dediğim kişiye ve randevu için ofisine bu numaradan ulaşabilirsiniz: GSM: (0507) 276 97 43 Sabit Tel: (0216) 680 29 77 Psikolog Ergün İnce’nin direkt hattı: (0541) 680 29 92

psikolog tavsiye ediyorum istanbul anadolu avrupa yakası

1 Yorum

Yoruma kapalı.