Pırlanta Alyans

Pırlanta-Alyans-modelleri-fiyatları-en-iyi-en-kaliteli-en-güzel-en-ucuz
Pırlanta-Alyans-modelleri-fiyatları-en-iyi-en-kaliteli-en-güzel-en-ucuz

Partnerler arasındaki sevgiyi, sadakati ve bir ömür boyu mutluluğu ve birlikteliği temsil eden pırlanta alyans çok özel bir aksesuardır. Sol elin işaret parmağından direkt kalbe gittiğine inanılan ve eski çağlardan beri kullanılan alyans hayatın en önemli anlarının başlangıcına eşlik eder. Yaklaşık 4800 yıllık bir geçmişe sahip olan alyans, yıllardır popülerliğin korumaktadır.

Eski kültürlerde ise büyük önemi olan güneşin ve ayın şekli olarak vücut bulurdu ve bir olmanın tek olmanın sembolüydü. Bir kadın aksesuarı olarak takılsa da II. Dünya Savaşı sırasında, askere giden erkekleri eşlerini unutmamak amacıyla takmışlar ve bu sayede erkekler tarafından da erkek yüzüğü olarak kullanılmaya başlandı ve alyans olarak isimlendi. Yaratıcılığı, ihtişamı ve sonsuzluğu simgeleyen pırlanta alyans çiftler için büyük önem taşımaktadır.

Pırlanta Alyans

En etkili ve özel sunumlarla hizmetinize sunduğumuz alyanslarımızla uzun ömürlü kullanımlarınızda bizleri hatırlayabilir ve mutlu olabilirsiniz. Mutluluğunuzu zarif bir modellerimizle taçlandırmak ve kendinizi yenide keşfetmek isterseniz https://www.lizaypirlanta.com/altin-alyans sitemizden modelleri inceleyebilir, kendinize ve partnerinize bir model beğenerek mutlu anınızı ölümsüzleştirebilirsiniz.