Home Haber KARÇELİK Prefabrik Konteyner | ŞİKAYET VAR

KARÇELİK Prefabrik Konteyner | ŞİKAYET VAR

karçelik şikayet var

Öncelikle ben de sizin gibi Karçelik firmasından konteyner almadan önce şikayetlere baktım ve birkaç şikayeti okuyup sahibine sordum bana “onlarla sorunu çözdük birkaç tane şikayetten bir şey olmaz yüzlerce konteyner sattık herkesi memnun edemezsiniz” deyip geçiştirdi. Normalde konteynerim 80-90 bin iken ben beşik çatı, 2mm profil önde büyük pencere özel mutfak tezgahı, çelik kapı talep ettiğim için fiyat nakliye içinde 115bintl tuttu. Karşılıklı sözleşme yaptık anlaştık. Ben de eşeğimi sağlam kazığa bağlamak için TEK TEK LİSTE HALİNDE SÖZLEŞMEYE TALEPLERİMİ VE ARTI ÖZELLİKLERİMİ EKLETTİRDİM (ekte bulabilirsiniz) konteyner gelmeden hiç ödeme yapmam dedim. o da sadece nakliye ver bari dedi peki dedim.

KONTEYNER BAHÇENİZE İNMEDEN ASLA ÖDEME YAPMAYIN

Konteyner bitince detaylı iç dış video atın dedim atmadılar ve nakliyeciye tır üstünde yalandan birkaç foto çektirip atmışlar. Konteyner gelince paranın geri kalanını ödemeden tırdan indirmeyiz dediler… Buraya dikkat edin içine girin gezin bakın her şey istediğiniz kalitede ve boyutlarında mı inceleyin sağlamsa ödeme yapın. Sonra ben de ödeme yaptım konteyner indikten sonra bir bir sorunlar çıkmaya başladı… Meğer konteyner sadece görüntüden ibaretmiş.

BÜTÜN DUVARLAR SANDVİÇ PANEL OLACAKTI PVC YAPMIŞLAR

Adamlara özellikle üzerine basa basa iç ve dış duvarların hepsi sandviç panel olsun neyse ücret farkını verelim dedim tamam dediler farkı ödedik ama teslim aldığımızda bi baktık ki iç duvarların hepsi PVC LAMBİR yapılmış!!! oh ne güzel memleket… eğer bu satırları okuyup hala adamların süslü lafına güvenip ucuz olmasına güvenip alışveriş yapıyorsanız sizin bileceğiniz ama ben yandım başkaları yanmasın diye bunca şeyle uğraşıp size bilgi vermeye çalışıyorum….

PARANIZI ÇÖPE ATMAYIN

AMA YANILDIM. İSTEDİĞİM KONTEYNER DEĞİL BAMBAŞKA BİR ŞEY GELDİ. Bahçeye indirmeden ödeme yap dedi ok dedim. paranın kalanını gönderdim. konteyner bahçeye indikten sonra inceledim aşağıdaki eksikliklerle karşılaştım. Kibarca düzeltmesi için kendisine liste halinde ilettiğim eksiklikleri de yok şöyle yok böyle diyerek aldırış etmedi. UZUN LAFIN KISASI PARANIZIN ÇÖP OLMAMASI İÇİN MALI GÖRMEDEN 1 LİRA BİLE VERMEYİN NAKLİYE BİLE ÖDEMEYİN MALINA GÜVENEN GETİRSİN ALSIN PARASINI NOKTA…

MAHKEMEYE VERECEĞİM

BEN YANDIM SİZ YANMAYIN DOSTLAR. çok şükür abim istanbul’un en iyi avukatlarından ve hukuksal olarak cezalarını çekecekler… eğer yaşadığım rezaletin detaylarını dinlemek isteyen varsa buyrun arayın kimseden gizleyecek bir şeyim yok: 5068379669