Halıyı Kaldırınca Gördüğü Şeye İnanamadı

evin halısının altında lağam kuyusu çıktı-rögar kapağı buldu
evin içinde rögar kapağı buldu

On altıncı yüzyıldan kalma evlerini yenilemek isteyen bir çift, eski halıları sökerken yatak odalarında zeminin altında oldukça beklenmedik bir şey keşfetti.

Bir evde yenileme yaparken yanlış gidebilecek birçok şey ve yol boyunca keşfedebileceğiniz pek çok tuhaflık olabilir.

Örneğin, kısa süre önce bir kadının oturma odasının halısını değiştirirken halının altında bir cesedin tebeşirle çizilmiş dış hatlarını bulduğunu öğrenmiştik.

Ve şimdi başka bir çift, evlerinin orta yerinde, yatak odasındaki halının altında, oldukça tuhaf bir şeye rastlamış.

@candyrainsalon adlı hesap altında paylaşım yapan bir TikTok kullanıcısı, eşiyle birlikte 16. yüzyıldan kalma evlerini yenilerken kat ettikleri ilerlemeyi paylaşıyor. Büyük yenileme işi gayet sakin ve beklendiği şekilde ilerlerken zeminde karşı karşıya kalınan beklenmedik keşif çiftin hesaplarının viral hale gelmesine neden oldu.

Zemini yenilemek için odadaki halıyı kaldıran çift oldukça şüpheli görünen bir mazgal kapağı buldu. Çift kapağı açmaya çalıştığında aşağıdan mide bulandırıcı kokular geldiğini fark etti.

Evin önceki sahipleri yatak odasından kanalizasyon borusuna bir erişim noktası açmanın iyi bir fikir olacağını düşünmüş olsa gerek fakat evin yeni sahipleri kesinlikle aynı fikirde değil.

halının altında rögar kapağı buldu
halının altında rögar kapağı buldu

Gördüğü manzara karşısında çok şaşıran ev sahibi başta halı değiştirme işini daha sonraya bırakmayı planladıklarını belirtiyor. Yaptığı keşif için olmasa da bu karardan vazgeçtiği için kendini çok şanslı hissettiği kesin.

Her gece birbirilerini gaz çıkarmakla suçlamaktan kıl payı kurtulan çifti şanslarından dolayı tebrik mi etmeliyiz yoksa şanssızlıklarından ötürü teselli mi etmeliyiz karar veremedik.