Gümüş Göğüs Ucu Koruyucu Kapaklar (925 Ayar Saf Gümüş)

meme ucu koruyucu
gümüş meme ucu

Koruyucu gümüş göğüs ucu kapakları nedir?

Hamile ve doğum yapmış anneler için dizayn edilmiş 999 ayar gümüşten avrupa standartlarına göre üretilmiş özel koruyucu kapaklardır

Emzirme dönemindeki annelerin ve anne adaylarının kullanımına uygundur.

999 ayar gümüşten yapılan kapakların etkinliği zamanla azalmaz.

Emzirme dönemindeki annelerin ve anne adaylarının kullanımına uygundur.

Bu ürünü Sipariş Vermek İçin: 0532 2630245

İnstagram Hesebı: https://www.instagram.com/kayra_silver_/

Nasıl kullanılır? Doğuma 3 hafta kala günde 1-2 saatle başlayıp kullandığınız süreyi düzenli olarak arttırın.

Doğum sonrası hafif yara ve çatlaklarda kullanımı

kayra silver
gümüş meme ucu koruyucu

Emzirmeye ara verildiğinde kapakları meme ucuna yerleştirin.
Kapaklar uyku dahil olmak üzere mümkün olduğu süre uzun meme ucunda kalmalıdır.

En iyi fikirler, basit ama aynı zamanda büyük bir fark yaratan fikirlerdir. hayatınızı daha rahat hale getiren sizi endişelerden uzakta tutan. yanlış vaatlerle karmaşık ürünler geliştirmiyoruz. ürünlerimiz tam olarak en çok ihtiyacınız olduğunda sizi destekler.

Dünya sağlık örgütü’nün (dso) ilk altı ay içinde emzirerek bebeğinizi istisnai olarak beslemesini önerdiğini biliyor muydunuz? Iki yaşına kadar katı yiyeceklerle birlikte, hem anne hem de çocuk için refah bir yaşam

Birçok anne, ilk günlerde, haftalarda veya aylarda emzirme konusunda önemli şikayetler yaşar.
Meme uçlarının neden olduğu şiddetli ağrı nedeniyle birçok anne emzirmeyi bırakır ve yapay bebek mamalarına geçer. bu, doğal emzirmenin tüm avantajlarını azaltır.

gümüş meme ucu koruyucu

 gümüş kaplar.
Göğsünüzün doğal iyileşme sürecini hızlandırmayı destekler, kısa bir süre içinde ağrıyı hafifletir ve hassas meme uçlarını onarır.

Ağrısız bir emzirmeye izin verir. 

Silverbell olarak size önem veriyoruz

Saf gümüşün doğal etkisi iyileşme sürecini hızlandırır

Mikroplar, mantarlar benzeri virüsler hasarlı cildin iyileşme sürecini önler 999 ayar gümüşün aantibakteriyel etkisi, hasarlı cildi onarır büyümesini önler

Saf gümüşteki gümüş iyonları bakterilere saldırır ve hücre duvarlarına zarar veren, zararlı organizmaları öldürür. hasarlı cilt daha hızlı iyileşmesini sağlar.
Gümüş kapaklar önleyici anlamda da kullanılabilir iltihapları önler ve cildin iyileşme sürecini destekler.

Meme merhemleri olmadan doğal emzirme

Kremlerden kaçınmak neden önemlidir?

Türkiye’de el yapımı

Silverbell olarak sürdürülebilirlik ve ürünümüzün en yüksek kalitesini talep ediyoruz. bu nedenle turkiye de el yapımı gümüş göğüs koruyucu kapak üretiyoruz.

Göğüs kremler olmadan doğal emzirme

Kremlerden kaçınmak neden önemlidir?

Gögüs uçları, bebeklerin emzirme refleksini teşvik eden belirli bir salgı üretir. salgının bebeği meme ucunu ve doğru     emme pozisyonunu bulması için destekler. kremler veya benzer ürünler bu özel kokuyu etkileyebilir. kapsamlı temizliğe rağmen, bebeklerde emzirme sırasında tüketilecek krem kalıntıları ciltte kalabilir. gümüş kapaklarla emzirilmesi, meme uçlarını ve memenin karakteristik kokusunu temizlemeden kokuyu korur.

Bakteri ve virüslerin antibiyotiklere geliştirebildiği direnci, gümüşlere karşı geliştirememelerinden dolayı bilim insanlarının uzun zamandır dikkatini çekmekte olan bir alandı.
Dünya tarihinde perslerden yunanlılara ve romalılara kadar büyük eski uygarlıkların çoğu, o dönemde bile gümüşün antibakteriyel özelliğini keşfettikleri için yiyeceklerini ve sularını gümüş kaplarda taşıyıp muhafaza etmişlerdir.
Orta çağda veba salgınlarının en yoğun olduğu dönemde, zamanın aristokrat ailelerinin vebadan en az etkilelenen kesim olmalarındaki en büyük sebep, o dönem o zümrede yaygın olarak kullanılan gümüş tabak, çatal kaşık gibi ekipmanlardır.