Gümüş Göğüs Ucu Koruyucu Kalkan (Silver Snail)

Silver Snail Gümüş Göğüs Ucu Koruyucu kapağı
Gümüş Göğüs Ucu Koruyucu kapak

Son yıllarda emziren annelerin bir numaralı ihtiyacı haline gelim bir ürün olan gümüş kapakların ne işe yaradığını nasıl kullanıldığını ve alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini detaylıca anlatacağız… Öncelikle bu ürünü sadece emziren veya emzirmek üzere olan annelerin kullandığını söylemek isteriz. Bir çok faydası var ama en önemlisi ve ihtiyaç duyulan özelliği emzirirken meme uçlarının tahriş ve yaralanmalarının önüne geçmek. Bu gümüş kapaklar sayesinde anneler acısız ağrısız bir emzirme deneyimi yaşamış oluyorlar. Şimdi gelelim bu gümüş koruyucu kapakların hikmetine.

Gümüş Koruyucu Kapaklar Göğüs Uçlarınızı Nasıl Koruyor

Nasıl oluyor da göğüs uçlarını koruyor, tedavi ediyor, zararlı bakterilerden koruyor, acısız ve ağrısız bir emzirme sunuyor…. Şimdi size bilimsel özelliklerinden (yeteneğinden) bahsedelim…

Silver Snail Gümüş göğüs ucu kalkanı (kapağı) emziren annelerin göğüs uçlarında yaşadıkları hassasiyeti rahatlatmaya ve eğer çatlak oluşmuşsa giderilmesine yardımcı olan bir göğüs kalkandır. Göğüs kalkanı, gümüşün anti-bakteriyel özelliğinden destek alır ve krem kullanma gereğini ortadan kaldırır. Böylece emzirme öncesi göğüs ucunun temizlenmesi gerekmez ve bebeğiniz sütün tadında herhangi bir bozulma hissetmez.

göğüs ucu koruyucu
gümüş göğüs ucu koruyucu

Koruyucu kapakların anatomik şekli, herhangi bir boyuttaki göğüs ucunu sıkıştırmadan uyacak şekilde test edilmiştir. Yuvarlatılmış tepe ucu ve şekil hava sirkülasyonu sağlar ve kenarlar konforu en üst düzeye çıkarmak için yeniden katlanır ve yuvarlatılır. Silver snail markalı gümüş göğüs ucu kalkanları başka markalar gibi elin italyasında orada burada fabrikalarda değil tek tek %100 yerli olarak Türkiye’de el işçiliğiyle üretilmiştir. Hem marka hem de ürün patentlidir.

Web sitelerinde ÜCRETSİZ KARGO ve peşin fiyatına TAKSİT avantajıyla alışveriş yapabilirsiniz.

Web Sitelerinden satın almak için

Trendyol’dan Satın Almak İçin

Etsy’den Satın Almak İçin

SIK SORULAN SORULARIN CEVABI

Göğüs ucu aparatı ne işe yarar?

Göğüs Ucu Koruyucu Ne İşe YararGöğüs ucu koruyucu kullanımı, bebeğin anne memesine alışması ve onu kavramayı öğrenmesi için tercih edilir. Sağlık profesyonelinin tavsiyesi ile bebeğin anne memesini kavramada güçlük yaşayabileceği bazı durumlarda emzirmeyi devam ettirebilmek için kısa süreli olarak kullanılabilir.

Göğüs ucu aparatı nasıl kullanılır?

  1. İlk kullanımdan önce beş (5) dakika süreyle suda kaynatınız.
  2. Her kullanımdan önce ılık, sabunlu suda temizleyiniz ve iyice durulayınız.
  3. Göğsünüzü temizledikten sonra koruyucuyu göğüs ucunuzu kaplayacak şekilde yerleştiriniz.
  4. Koruyucuyu kullanılmadığı takdirde kuru olarak kapalı bir kapta saklayınız.

Meme ucu kapağı ne işe yarar?

Göğüs ucu koruyucu gümüş kapaklar tüm klinik testlerden başarıyla geçmiş anne ve bebek sağlığı için uygun bir üründür. Gümüş kapaklar doğum sonrası meme ucu yaralarında sizleri korur ve aynı zaman hamileyken doğumunuza 2 hafta kala bu gümüş kapakları kullanarak oluşabilecek yaralar için önlem de alabilirsiniz.

Silver gümüş kapak ne işe yarar?

Emziren anneler ve hamileler için geliştirilen Silver Snail gümüş kapaklar, emzirme döneminde hassaslaşan göğüs uçlarını korumaya yardımcı olur. Türkiye’de geliştirilen ve 100% gümüş ustaların ellerinde tek tek el yapımı üretilen orijinal gümüş kapak Silver snail marka gümüş göğüs ucu koruyucular, dermatolojik olarak testlerden geçirilmiş ve hiçbir olumsuz yönü olmayıp hatta göğüs ucu yaralarına da iyi geldiği iyileştirdiği gözlemlenmiştir.