Bir Isırık Meselesi: En İyi Vampir Filmleri Top 5

en iyi vampir filmleri-en iyi filmler listesi izle-maratonluk vampir filmi full izle
en iyi vampir filmleri-en iyi filmler listesi izle-maratonluk vampir filmi full izle

Hızlı hareket edebilmek, güçlü olmak ve kan ile beslenmek. Bu tarifler size ne anımsatıyor? Vampir filmlerini sevenler sarımsakları alıp buraya gelsin. İşte sizin için hazırlanmış olduğum film maratonu yapabileceğiniz bol kanlı, kaçışlı en iyi 5 vampir filmi listesi. Araya bir kaç tane de şekerleme tadında vampir filmi bıraktım. Öneri benden gelsin, izleyip yorumlamak sizden. Sonuncuya şüphesiz kendi favorimi bıraktım, kalbimle birlikte.. İşte hem full halini izleyebileceğiniz hem de Netflix linkini bulabileceğiniz top 5 vampir filmi…

1- 30 Gün Gece- 30 Days Of Night (2007)

30 gün gece izle-30-Days-Of-Night-film-fragman-full-izle-netflix-2007
30 gün gece izle-30-Days-Of-Night-film-fragman-netflix

Filmin başlangıcı alışılmışın dışında oldukça ilgi çekici başlıyor. Alaska’nın en kuzey ucundaki Barrow kasabasında 30 gün gündüz yaşanırken 30 gün de gece yaşanmaktadır. Film güneşin batmakta olduğu günün sonlarından itibaren başlıyor. Bir aylık gece başlar ve peşinde kasabada garip olaylar da başlar. İnsanlar tek tek öldürülüyor. Hem de vücutlarındaki bütün kan bitene kadar… Konu ve gerçekçilik olarak oldukça iddialı. Peki filmdeki insanlar bu ölümlerin sebebini ne zaman anlıyor biliyor musunuz? Sayıları bayağı azaldığı zaman. İzlerken gerildiğim nadir vampir filmlerinden, ne zaman izlesem de aynı şekilde geriliyorum. Vampirlerin görünümleri oldukça korkutucu. Soluksuz izlenen bir gerilim filmi… 2 saat boyunca sürüm sürüm sizi sürüklüyor. 

  • IMDB Puanı: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ (6.6)
  • Yönetmen: David Slade
  • Oyuncular: Josh Harnett, Melissa George, Danny Huston

30 Gün Gece Fragman İzle🔽

30 Gün Gece Fragman

2- Karanlık Gölgeler – Dark Shadows (2012)

en iyi vampir korku filmleri izle-Karanlık Gölgeler izle-Dark Shadows-2012-fragman-full izle
Karanlık Gölgeler filmi izle-En iyi vampir filmleri

Yine bir başka Tim Burton-Johnny Depp filmi… Dark Shadows oldukça keyifli, fantastik ögelerle farklılık yaratan bir yapım. Filmin başrolü ise izlenmesi için yetip de artıyor. Johnny Depp, vampirli kekim.. Johnny ‘ nin diğer ekürisi elbette Helena Bonham Carter ‘ ı es geçemeyeceğim. Bu nasıl bir uyumdur, ortak yapılan her iş bu kadar güzelse sebebi sizsiniz. Film kendi içerisinde oldukça gotik bir tarza sahip. Konusu ise; Barnabas isimli vampir muhteşem bir hayat sürerken, kıskanç bir cadı tarafından lanetlenerek kontluğu elinden alınır ve 200 yıl kadar toprak altında, tabutta kilitli kalır. Yıllar sonra kopan bir fırtına tabutunun yeraltından çıkmasını sağlar ve köylüler sayesinde Barnabas artık özgür bir vampirdir. Eva Green o fettan rolünün hakkını vermiş. Eğlenceli bir film izlemek isterseniz hemen aşağıdaki film izle düğmesine basmanız yeterli veya IMDB listenize ekleyebilirsiniz.

  • IMDB Puanı: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ (6.2)
  • Yönetmen: Tim Burton
  • Oyuncular: Jonny Depp, Helena Bonham Carter, Eva Green

Karanlık Gölgeler Fragmanı İzle🔽

Karanlık gölgeler fragman

3- Gir KanımaLet Me In (2010)

En iyi vampir filmi izle-gir kanıma filmi izle-full izle-fragman
En iyi vampir filmi-Gir Kanıma filmi izle

Uçardım gönlümce seni görmeden önce, evet evet tam olarak seni görmeden önce sevgili Chloë Grace Moretz. Film John Ajvide Lindqvist’in vampir romanından uyarlanmıştır ve ilk olarak ‘Låt den rätte komma in’ adında çekilen İsveç filminin de uyarlamasıdır. Alışılagelmişin dışında bir senaryoya sahip bir vampir filmi. ‘Snowmine’ Şarkısını beğeneceğinize eminim. Hangimizi alıp başka bir yere götürmedi ki? Bu filmin diğerlerinden en büyük farkı içinde bol miktarda dram bulunması. Film, okulda ezilen, içine kapanık, küçük Owen’ın komşusu Abby isimli küçük bir kızla tanıştıktan sonra yaşadıklarını anlatıyor. Abby ile kısa sürede dostluk kuran Owen, Abby’nin sırrını yavaş yavaş öğrenmeye başlar. Önceleri okuldaki arkadaşlarından intikam alması için Owen’a yardım eden Abby, Owen için daha sonra mahallede meydana gelen ölümlerin de sorumlusu olarak görülür. 

  • IMDB Puanı: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ (7.1)
  • Yönetmen: Matt Reeves
  • Oyuncular: Chloë Grace Moretz, Kodi Smith-McPhee, Richard Jenkins

Gir Kanıma Fragman İzle🔽

4- Karanlıklar Ülkesi – Underworld (2003)

en iyi korku filmi-vampir filmi izle-karanlıklar ülkesi 2003 full izle fragman
En iyi vampir filmi listesi-Karanlıklar Ülkesi 2003

Vampir denildiği zaman kurt adam olmazsa gönlümüz kalır cinsten. Film, vampirler ve kurtadamlar arasındaki amansız mücadeleyi anlatıyor. Ölümcül deney film serilerini birçoğumuz ezbere biliriz. Bu film serisi bana biraz onu anımsattı. Film fantastik bir dünyada vampirlerle kurt adamlar arasında geçen savaşları konu almaktadır. Bulabileceğiniz en iyi kurtadamlar burada. Başrolümüz Selene isimli bu siyahlar içindeki kadın alımlı bir vampirdir aynı zamanda savaşçıdır. Bu arada vampirlerle kurt adamlar arasındaki savaşlar içindedir. Aşık olduğu ise Micheal bir kurt adamdır. Savaşların artık son bulmasını isteyen Selene bakalım neler yaşayacaktır?.. 5 Serilik olan bu filmi izleyebilirsiniz.

  • IMDB Puanı: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ (7.0)
  • Yönetmen: Len Wiseman, Anna Forester, Patrick Tatopoulos, Mans Marlind, Juno John Lee
  • Oyuncular: Kate Beckinsale, Kevin Grevioux, Scott Speedman

Karanlıklar Ülkesi Fragman İzle🔽

Karanlıklar Ülkesi-fragman

5- Van Helsing (2016)

van helsing izle-en iyi vanpir filmleri netflix izle-full izle fragman
Van Helsing izle (en iyi vampir filmleri listesi)

Top 5 vampir filmi dedik ama bu diziyi önermesem asla olmazdı. Kesinlikle ve kesinlikle kaydetmeniz gereken bir Netflix dizisi. Tek bir vampir film/dizi oy hakkım olsaydı şüphesiz Van Helsıng dizisi olurdu. Hemen konusuna geçiyorum. Dizi meşhur Abraham Van Helsing’ in kızı Vanessa Van Helsing ile başlıyor. Abraham Van Helsıng vampirlerle savaş halinde bir vampir avcısıdır. Fakat şöyle bir durum var ki başrol kızımız gözünü bir hastanede başında nöbet tutan bir askerle açıyor. Hastane dediğim, başında nöbet tutan asker olan karakterimiz Axel ki bence gönüllerince taht kuracak , dışarıda kol gezen vampirlerden korunmak için hastaneyi bir sığınak olarak kullanmaya başlamış. Vanessa gözünü açtığında bir Van helsıng olduğundan ve gücünden habersizdir. Sıkmayan ve her bölüm bittikçe diğerine geçmek için sizi sabırsız edecek bir dizi. Hele ki bazı vampir saldırıları sahnesinde Rigoletto la donna e mobile müziği çalması , yüzleri gülümsetiyor. Bir de karşınızda Sam isimli bir karakter çıkacak. Benden size ufak bir sır ona asla güvenmeyin. Bu diziyi izledikten sonra mutlaka yorumlarınızı bekliyor olacağım. Şimdilik 4 sezon olan bu dizinin ilk 3 sezonu benim favorim. IMDB olarak kesinlikle hak ettiğini almamış olsa da gönlümüzde puanı paha biçilmez.

  • IMDB Puanı: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ (6.2)
  • Yönetmen: Dave Brown
  • Oyuncular: Kelly Overton, Jonathan Scarfe, Aleks Paunovıc

Van Helsing Fragman İzle🔽

Van Helsing fragman

YAZAR HAKKINDA : Özlem İnce. 1998 yılında Beyoğlu’nda doğdu. Şiirler ve makalelere hayalini dökerek büyüdü, gördü, öğrendi. Kitap ve kalem kokusuyla yaşamanın yanında insanlara her anlamda yardımcı olabileceği de bir yol çizdi. Medipol Üniversitesinde Hemşirelik eğitimi görüyor. Sosyal medya hesapları hemen aşağıda.
Sosyal Medya Hesapları: Instagram Twitter