Bigo’nun Yeni Akımı Kısa Sürede Popüler Oldu

Popüler mobil canlı yayın uygulaması Bigo Live’da çoklu oda fonksiyonu ile aynı anda videolu katılım gerçekleştirerek bir araya gelen yayıncıların tavuk dansı yaparak eğlenceli anlar yaratması takipçileri tarafından çok ilgi gördü.

Peki, çoklu oda ne demek? Bigo Live çoklu oda özelliği, canlı yayın odasında 12 kişiye kadar kullanıcının ücretsiz, online ve oldukça kolay bir şekilde bir araya gelip eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan bir özellik. Kullanıcılar bu özellik sayesinde birlikte online buluşup sohbet edebiliyor, çiz ve tahmin et gibi eğlenceli oyunlar oynayabiliyor, ekran paylaşımlı canlı videolar izleyebiliyor ve daha birçok eğlenceli şeyi online olarak birlikte yapabiliyorlar.Bunun için tek gereken şey bir internet ve telefon, evet bu kadar kolay!

Bigo’nun diğer dans akımları gibi hızla yayılan tavuk dansı, kısa bir süre sonra diğer canlı yayın platformlarında da karşımıza çıktı. Siz de gördüğünüz dans akımlarının kaynağını merak ediyor ve bu akımların bir parçası olmak istiyorsanız sizi de Bigo Live’a bekleriz.

Bigo Live’ın sınırsız eğlenceli dünyasında başka trend danslarla da karşılaşmak mümkün. 80’ler başında New Yorklu gençler arasında hızla yayılan Break Dance, Trabzon halkının meşhur dansı Kolbastı, dünyanın her yerinde kitlelerce gerçekleştirilen Harlem Shake ve zamanının moda dansı olmayı başarmış Apaçi dansı gibi birçok popüler dans akımı da Bigo Live’da canlı yayınlarda! Hatta Dino’yu da bu dansları yaparken görmeniz an meselesi ?


Bigo Live Nedir?

Dünyanın en popüler ücretsiz canlı yayın platformlarından biri olarak öne çıkan Bigo Live, 2014 yılında kullanıcıları ile buluşmuş ve yüz milyonlarca kullanıcısı ile dünyanın bir ucundan diğer ucuna eğlenceyi taşımıştır. Kullanıcılarının birbirleri ile dans etmesini, yarışmalar yapmasını, canlı yayınlara katılmasını ve birbirinden değerli anılar biriktirmesini sağlayan Bigo Live, 500 milyon üzeri indirme ile hala en iyi canlı yayın platformlarından biridir.

Bigo Live’in sınırsız eğlence dünyasına ücretsiz ulaşmak için hemen tıklayın.