Ormanın derinlerindeki büyülü kütüphane: Hemmelig Rom

ormanin-derinlerindeki-buyulu-kutuphane-hemmelig-rom-ilginc-haberler-tuhaf-haber

Sıcak, huzurlu küçük kütüphaneler, oymalarla süslenmiş, spiral merdivenli devasa kütüphaneler, terk edilmiş bir evde duran küçük kitap rafları… Hepsinin kendine özgü bir güzelliği vardır kitap severler için. New York’ta bulunan Hemmelig Rom isimli konuk evi-kütüphane daha çok ilk tanıma uyuyor. Kitaplara sarılıp saatlerinizi geçirebileceğiniz sıcak, huzurlu, keşmekeşten uzak bir mekan. Eğer gerçek bir kitap severseniz bu kütüphaneyi gördükten sonra bavulunuzu toplamaktan sizi hiçbir şey alıkoyamayacak.

  • Hemmelig Rom Norveç dilinde ‘gizli oda’ anlamına geliyor ve ormanın içine kurulmuş bu yapıyı gerçekten çok iyi tanımlıyor.
  • Ahşabın yarattığı sıcak görünüm dökme demir sobanın verdiği sıcaklıkla birleşince bir kitap kurdunun rüyası çıkmış ortaya.
  • Tatlı çıtırtılarla yanan odun sobasının yanı sıra içeride çok sayıda sıcacık battaniye ve yumuşacık koltuklar da bulunuyor.
ormanin-derinlerindeki-buyulu-kutuphane-hemmelig-rom-ilginc-haberler-tuhaf-haberler2
Hemmelig Rom
  • ..ve tabi ki kitaplar.. Binlerce kitap raflarda aralarında keşfe çıkmanızı bekliyor..
  • Studio Padron tarafından tasarlanan ve sanatçı Jason Koxvold tarafından inşa edilen Hemmelig Rom’un yapımında yapıyı çevreleyen ormanlardan gelen kızıl meşe ağaçları kullanılmış.
ormanin-derinlerindeki-buyulu-kutuphane-hemmelig-rom-ilginc-haberler-tuhaf-haber-haberpop
Hemmelig Rom

Ormanın içinde sıcacık bir kütüphane

  • Burada kitap sayfaları içine ufak notlar yazmak bile serbest. Tabi eğer buna gönlünüz elverirse ki çoğu kitap severin elvermez.
  • Kısacası eğer her şeyden uzaklaşıp sıcacık bir ortamda kitaplarla kucak kucağa zaman geçirmek istiyorsanız bu gizli oda sizin için yapılmış.

ormanin-derinlerindeki-buyulu-kutuphane-hemmelig-rom-ilginc

Yorumunuzu yazın