Ormandaki gizemli kayıp ilanlarının sırrı ne?

ormandaki-gizemli-kayip-ilanlarinin-sirri-ne-video-gizeml-haber

Ormanda yürüyen genç adam aniden ağaç gövdesine asılı birçok kayıp ilanla karşılaştı. Gördüğü ürpertici görüntü karşısında tedirgin olan adam cebindeki bıçağı çıkarıp kamerayla gördüklerini kaydetmeye başladı. Ormanda yürüyüşe çıkıp bir daha geriye dönmeyen insanların kayıp ilanları gibi görünüyordular. Görüntüler Blair Cadısı* filminden fırlamış gibi görünüyordu. Bu gizemli görüntüleri kamerasına kaydeden James Tiberius Rankin adlı genç videoyu sosyal medya hesabında yayınladı. Görüntülerin internette yayınlanmasıyla birçok yorum geldi. Tesadüfen bulunan bu bölge gizemli bir alanın keşfi miydi yoksa eğlence amaçlı yapılan bir oyunun parçası mıydı merak konusu.

Ormanda kaybolan insanların kayıp ilanları asılıydı

  • New York’ta bulunan Huntington bölgesindeki bir park arazisinde koşu yapmakta olduğu sırada tuhaf posterleri fark eden Rankin, bu ürpertici sahneyi videoya kaydetti.

ormandaki-gizemli-kayip-ilanlarinin-sirri-ne-gizemli-haberler-ilginc

  • Bir süre posterlerin arasında gezen Rankin yeterli miktarda görüntü topladıktan sonra kent merkezine geri dönerek şüphelerini polisle paylaştı.

ormandaki-gizemli-kayip-ilanlarinin-sirri-ne-ilginc-haberler-izle

Cadılar bayramı öncesi kutlamaları için asıldı iddiası

  • Polis tarafından yapılan açıklamaya göre bölgeye komşu bir mülk sahibi posterleri Cadılar Bayramı için ağaçların üzerine asmış ve kutlamaların ardından posterleri kaldıracağını söylemişti.

ormandaki-gizemli-kayip-ilanlarinin-sirri-ne-video-izle

  • Bu açıklamadan pek fazla tatmin olmayan Rankin posterlerin ağaçlara yeni asılmış gibi görünmediğini söylüyor ve neden bu kadar uzun zamandır ağaçların üzerinde asılı durduklarını soruyor.

ormandaki-gizemli-kayip-ilanlarinin-sirri-ne-gizemli-orman

  • Rankin’e göre Cadılar Bayramı açıklaması hızlı uydurulmuş bir mazeret olabilir.

ormandaki-gizemli-kayip-ilanlarinin-sirri-ne-gizemli-orman-izle

Seri katilin cesetleri gömdüğü bir yer iddiası!

  • Olayı sosyal medyada Rankin’in videosu ile takip eden yorumcuların ise farklı tezleri var. Kimileri posterlerin Blair Cadısı benzeri bir amatör film çekmek isteyen bir grup tarafından asılmış ve sonradan toplanmadan bırakılmış olabileceğini söylüyor. Kimileri ise arazinin bir seri katilin kaçırdığı kişilere ait cesetleri gömdüğü bir yer olabileceği iddiasını destekliyor.

ormandaki-gizemli-kayip-ilanlarinin-sirri-ne-ilginc-haberler

  • James Tiberius Rankin adlı gencin Dateline420 adlı YouTube hesabından yayınladığı bir diğer videosunu aşağıda izleyebilirsiniz

  • Rankin’in Facebook hesabından yaptığı paylaşımı aşağıda inceleyebilirsiniz:

*Blair Cadısı:

1999 yılında Eduardo Sánchez, Daniel Myrick yönetmenliğiyle çekilmiş bir korku filmidir. Çekim tekniği ve hikayesiyle kendisinden sonra gelecek olan filmlere örnek olması açısından önemli bir yapımdır. Ayrıca film çok küçük bir bütçeyle çekilmiştir.

Konusu:

Üç kişilik bir belgesel ekibi Maryland sınırlarındaki Black Hills Ormanları’ndaki miti araştırmak üzere yola çıkar. Söylenegelen Blair Cadısı efsanesi hakkında bilgi edinmek ve bu efsanenin nasıl bir anlatıdan günümüze kadar geldiğini öğrenmek tek amaçlarıdır. Geçen her dakika, bu efsanenin bir yalandan ibaret olmadığını anlayacaklardır.

blair-cadisi-izle
Blair Cadısı (Blair Witch) filmi afişi

Gösterime giriş tarihi: 1 Ekim 1999 (Türkiye)
Yönetmenler: Eduardo Sánchez, Daniel Myrick
Sinematografi: Neal Fredericks
Film müziği: The Cellar
Film müziğinin bestecisi: Tony Cora

 

 

Yorumunuzu yazın