Lilly Hevesh 300 bin domino taşıyla dünya rekoru denemesi

lilly-hevesh-300-bin-domino-tasiyla-dunya-rekoru-denemesi-videoBursa’nın merkez Yıldırım ilçesi Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 300 bin domino taşı ile rekor denemesi yapacak. Rekor denemesi yapacak ekipte, küçük yaşlarda büyükbabasının evinde bulduğu domino taşlarına merak sararak bu alanda kendini geliştiren ve bu yeteneğiyle bir Hollywood filminde rol alan ABD’li Lily Hevesh de yer alacak.
Yıldırım Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 93’üncü yılı kutlamaları kapsamında Türkiye’nin en büyük domino koreografisi rekorunu kırmak için Almanya, Avusturya, ABD, Kanada, Hollanda ve İşviçre’den Yıldırım’a gelen ekipteki 18 yaşındaki Lily Hevesh’in hikayesi dikkat çekti.

Hollywood yıldızıydı ünlü bir YouTuber oldu

Küçük yaşlarda büyükbabasının evinde bulduğu domino taşlarıyla başlayan yolculuğu Hollywood’a uzanan Hevesh, aynı zamanda dünyaca ünlü bir Youtuber haline geldi. Yıllar içinde profesyonelleşen ve bu alanda önemli bir isim haline gelen Hevesh, videolarını yayınladığı sosyal paylaşım sitesi sayesinde aralık ayında ABD’de vizyona girecek ve başrollerinde Will Smith, Keira Knightley ve Kate Winslet’in paylaştığı Collateral Beauty (Gizli güzellik) filminin sanat ekibi kadrosunda yer aldı.

lilly-hevesh-300-bin-domino-tasiyla-dunya-rekoru-denemesi-izle
Lilly Hevesh ve Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali

Cumhuriyetin 93’üncü yılı kutlamaları için burada

Yıldırım’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Hevesh, Türkiye Cumhuriyeti’nin 93’üncü yılı kutlamaları çerçevesinde böyle anlamlı bir etkinliğin parçası olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile birlikte domino taşı dizen Hevesh, rekor denemesinin başarılı olacağını ve Yıldırım’ın adının rekorla anılacağını ifade etti.

lilly-hevesh-300-bin-domino-tasiyla-dunya-rekoru-denemesi-ilginc
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise konusunda uzman dünyaca ünlü koreograf ekibinde yer alan Lily Hevesh ile birlikte rekor denemesinin Yıldırım adının dünyada duyurulacağını belirtti.

haberpop_manset_750-418-recovered

Yorumunuzu yazın