Köylü kadınların tekme tokat kavgası kamerada

kadın-kız-kavgasi-videsu-vdeo

Hindistan’ın İlremo köyünden gerçekleşen bir komşu kavgası kameraya böyle yansıdı. Çığlıklar üzerine araziye giden bir adam birkaç kadının birbirinin yakasına yapıştığını gördü.

Köy içindeki evlerinin hemen yanındaki bahçe içinde, komşusunun yolunu kesen kızlar birbirine bağırarak hakaretler etti. Kamerayla görenleri çeken  adam da tartışmaya fiziki müdahalede bulunmayarak uzaktan direktifler verdi. genç kızların yanına gelen bir kadın oradaki birinin kafasına tokat atınca ortalık karıştı.

SAÇ BAŞ, TEKME TOKAT BİRBİRİNE GİRDİLER

Herkes bir anda saç baş birbirine girince çığlıklar köyü sardı. Kavga seslerini duyanlar evlerinden koşarak eli kavgaya dahil oldu. kadınlar tekme tokat biri birine girerek üstünlük sağlamaya çalıştı. Görüntüleri kaydeden adam sürekli öfkeyle kadınlara direktif vererek kaydetmeye devam etti.

KAVGA NEDEN ÇIKTI?

Kavganın sebep ise komşu kızlarının kadının bahçesini kestirme yol olduğu için sık sık kullanıyor olmasıydı. Kavga ateşlenince yakındaki erkekler duruma müdahale edip sakinleştirdi. Komşular kendi aralarında anlaşarak küskünlüğe son verdi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:kadın-kız-kavgasi-videsu

 

 

Yorumunuzu yazın