Kayıp çiftin Facebook hesabında aylar sonra tuhaf paylaşım

kayip-ciftin-internet-paylasimi-haberpopCharlie Carver ve Kala Brown adlı iki sevgili yaklaşık 2 aydır kayıp, fakat Facebook hesaplarında birden bire şaşırtan paylaşım yapıldı. Güney Carolina’da yaşayan çift 31 Ağustos’ta arkadaşlarının evini ziyaret edecekti fakat arkadaşlarının evine gitmediler ve kendilerinden o tarihten bu yana haber alınamadı. O günden sonra ailesi dahil kimse onlardan haber alamadı, adeta ortadan kaybolmuşlardı. Eldeki son görüntü 31 Ağustos kayıtlı bir güvenlik kamerasına ait ve görüntülerde Charlie işe gitmek üzere ayrılırken görülüyor. Hem Charlie’nin hem de Kala’nın telefonları kayboldukları tarihten bu yana kapalı.

Carver ve Brown çiftinin ortadan kaybolmadan önce Facebook hesaplarından yaptıkları son paylaşımlarından bir tanesini aşağıda inceleyebilirsiniz.

Çift özel eşyalarını evde bırakmıştı

Olay tuhaf görünmekle birlikte polis çiftin kayboluşuyla ilgili şüpheli bir durumla karşılaşmadı. Charlie ve Kala’nın evinde kapı kilitlenmemiş halde bulundu. Reçeteli ilaçlar, gözlük ve lensler de evde bırakılmıştı. 

Çift bir cinayete mi kurban gitti?

Hatta çiftin köpeği Romeo dahi evde tek başına bulundu. Çiftin ailesini ve arkadaşlarını en fazla endişelendiren bulgu da buydu.

Kala’nın yakın arkadaşlarından bir tanesi Romeo’nun Kala’nın bebeği gibi olduğunu ve asla Romeo’yu bu şekilde bırakıp bir yere gitmeyeceğini söyledi. Polis elindeki tüm ipuçlarını takip etmelerine karşın elle tutulur bir sonuca ulaşamadığını açıkladı. 

 kayip-cift-gizem

Facebook’taki gizemli paylaşım ortalığı karıştırdı

31 Ağustos’tan beri kayıp olan çiftin Charlie David‘e ait olan Facebook hesabından 1 Eylül günü ilginç bir paylaşım yapıldı. Aşağıda da görebileceğiniz gibi bu paylaşımda Kala Brown ile Charlie David evlendi yazıyordu.

kayip-cift-facebookta-ortaya-cikti
Kayıp çiftin Facebook hesabında aylar sonra tuhaf paylaşım

Bu evlilik duyurusunun yanı sıra hesaptan çeşitli tuhaf gönderiler paylaşıldı. Charlie’nin ailesi ve arkadaşları paylaşımlar Charlie’nin karakterini yansıtmadığından hesabın ele geçirildiğini düşünüyor.

Yorumunuzu yazın