Kaplumbağa avını dev balığa kaptırdı

kaplumbağa-balık
balık avındaki kaplumbağa

Minik kaplumbağa, bir balıkçının oltayla uzattığı balığı yemek üzereyken, suyun dibinden aniden beliren başka bir balığa kaptırdı. Zavallı kaplumbağa hiç bir şeyden habersiz kendisine uzatılan balığı afiyetle midesine indirmek üzereydi ki suyun derinliklerinden aniden fırlayan balık hemen ağzının ucundaki balığı midesine indirerek dibe daldı.

BALIKÇI KAPLUMBAĞAYA BALIK İKRAM ETTİ

Balıkçı, gölde balık avlarken teknesinin yanına gelen su kaplumbağasına jest yaparak ona oltayla bir balık uzattı. Teknesinin kenarından kendisine misinayla uzatılan balığı gören kaplumbağa iştahlı iştahlı balığa yaklaştı. Göldeki çamurlu koyu renkli sularda ağır ağır ilerleyen kaplumbağa başına geleceklerden habersiz kendisine uzatılan balığa yaklaştı. Kaplumbağa misinanın ucundaki balığın yanına gelip ağzını yukarı doğru açarak balığa uzandı.

KAPLUMBAĞA YEMEĞİNİ DEV SAZANA KAPTIRDI

Balığın yanına gelen kaplumbağa ağzını kendisine uzatılan ufak balığa değdirince refleks olarak aniden irkilerek geri çekildi. Balığın bir tehlike oluşturmadığını anlayan kaplumbağa balığa yaklaşarak bir hamle daha yapmak istedi. Kaplumbağa balığı tek hamlede ağzına atmak üzere misinanın ucunda asılı olan balığa yükseldi. Havadaki balığı yutmak üzere yukarıya doğru yükselen kaplumbağa balığa dilini değdirmişti ki, suyun derinliklerinden aniden beliren bir sazan balığının yarattığı dalgayla bir an neye uğradığını şaşırdı. Misinanın ucundaki balığı yemek için sudan aniden fırlayan sazan balığının etkisiyle kaplumbağa kenara doğru uzaklaştı. Sazan hızla yükseklere çıkarak misinanın ucundaki balığı kaparak geldiği gibi hızla çamurlu sularda derinlere daldı. Aniden belirip balığı midesine indiren sazanı gören kaplumbağa refleks olarak korkup kabuğuna çekildi. Sırt üstü arkaya doğru savrulan kaplumbağa neye uğradığını şaşırmışçasına olduğu yerde kaldı. Sazan balığı oltanın ucundaki kancaya takıldı mı takılmadı mı görüntülere yansımamış.

kaplumbağa balık avı
Kaplumbağa avını dev balığa kaptırdı

BALIKÇILAR SAZANI GÖRÜNCE ŞOK OLDU

Kaplumbağayı beslemeye çalışan balıkçılar dev sazanın balıklarını yuttuğunu görünce gözlerine inanamadı. Balıkçılar sudan hızla fırlayan dev sazanın bu av macerasını anbean kameraya kaydederek bu anı ölümsüz kıldı. Bu anı kameralarına kaydeden balıkçılar şaşkın bir şekilde internette yayınladı. İlginç balık avı videosu sosyal medyada izlenme rekorları kırarak hızla yayıldı. Bu ilginç balık avı macerası viral olma yolunda ilerliyor.

kaplumbağa balık sazan
Kaplumbağa avını dev balığa böyle kaptırdı

Yorumunuzu yazın