İstanbul Psikolog Tavsiyesi: En İyi, En Ucuz ve Uzman Psikologlar | Anadolu, Avrupa Yakası

istanbul-anadolu-avrupa-en-iyi-uzman-psikolog-tavsiyesi-psikoloji
istanbul-anadolu-avrupa-en-iyi-uzman-psikolog-tavsiyesi-psikoloji

Merhaba saygıdeğer okuyucular. İstanbul psikolog tavsiyesi isteyenler buraya anadolu ve avrupa yakası için. Günümüz şartlarında birçoğumuzun hayatımızdaki olumsuzluklardan etkilenip psikolojimizi sorguladığı olmuştur. Üstelik günümüüzün en tehlikeli metropol hastalığı stres de hortladıktan sonra psikolograra olan ilgimiz daha da arttı. Hayatında kapısını çaldığı veya çalmak istediği bu psikologlar nerededir? İstanbul Ankara İzmi’deki en iyi ve en uzman psikologlara nasıl ulaşılır? tavsiye eden var mıdır? özetle söylemeliyim ki Türkiye’deki psikolograları geniş bir şekilde araştırdım ve hangisi uzman hangisi nerede? hangisi ucuz İstanbulda avrupa yakası anadolu yakasındaki psikologların uzmanlık alanlarını ve önerilip önerilmediğini tespit ettim.

En İyi, En Ucuz ve Uzman Psikologlar

Bu yazımızda size keşfettiğim çok ünlü ve saygıdeğer bir Psikolog Ergün İnce beyefendiden bahsedeceğim. Bir çok kişi adını duyduğunda heee evet duymuştum veya evet görüşmüştüm diyecek.. Ben kendi tecrübelerimi ve analizlerimi paylaşarak bir çok koknuda bilgi sahibi bu kişiden birçok arkadaşımızında faydalanmasına vesile olmak istedim.

Öncelikle bu kişi çok başarılı bir ekibe sahip ve merkezleri İstanbul Anadolu yakasında beykoz kavacıkta bulunmakta. Ergün Bey aşağıda sıraladığım alanlarda hizmet vermekte.

  • Agorafobi
  • Altını Islatma Nedenleri, Tedavisi
  • Çocuklarda Davranış Problemleri
  • Depresyon Tedavisi
  • Ergenlik Dönemi Problemleri
  • Evlilik ve Çift Terapisi
  • Hiperaktivite ve Dikkat Dağınıklığı
  • Kişilik Bozuklukları
  • Obsesif Kompülsif (Takıntı) Bozukluğu
  • Otizm
  • Öfke Kontrolü Tedavisi
  • Panik Atak Tedavisi
  • Şizofreni
  • Sosyal Fobi
  • Tırnak Yeme Tedavisi
  • Vajinismus Tanı ve Tedavi
  • Yaşam Koçluğu
  • Yaygın Anksiyete Bozukluğu
  • Yeme Bozuklukları
  • Zeka Testi (wisc-r)
  • 0-6 Yaş Arası Çocuk Psikolojisi
  • Cinsel Sorunların Çözümü
  • Ergen Psikolojisi, Tanı ve Tedavi
  • Sınav Kaygısı Nasıl Giderilir?
  • Online Terapi Hizmeti

İstanbul Psikolog Tavsiyesi

Gelelim kendisiyle nasıl tanıştığımıza. Kuzenimin özel problemleri vardı ve İstanbul’un anadolu yakasında ucuz ve başarılı vetavsiye edilen bir psikoloğa ihtiyacımız vardı. Bir süre araştırma yaptık ve haliyle birçok psikolog ile karşılaştık. Bazıları çok para istedi. bazılarının ofisine gittiğimizde onlar mı hasta biz mi anlamakta güçlük çektik. Sanki fırça yemeğe gitmişiz adamlara. Makileşmiş uzmanlar gördük çoğu kez. Birçoğu da ticarethaneydi resmen. Kadıköydeki psikologlar çok pahallı geldi bize. Üskidar da tavsiye yazıları okuyunca gittik ama kaliteyi ve hizmeti sevmedik. Derken birkaç sitede Uzman Psikolog Ergün İnce diye birini gördük ve hemen randevu alıp hafta içi merkezlerine gittik. yerleri anadolu yakası Kavacık’taydı.

Psikolog İle Online Terapi Yaptık

Yalnız şöyle bir güzellik yaptı ki kendisi bize anlatmadan edemiyeceğim hayran kaldım. Gitmeden önce gittiğim psikologlardan yoruldupumuz için bunların whatsapp online terapi hizmeti verdiklerini öğrenince gitmeden uzaktan canlı yayın yaptık kendisiyle 🙂 adamdaki enerjiyi alınca hemen randevu koparıp gittik. Ofslerine gittiğimizde insanın içine öyle bir pozitif enerji giriyor ki anlatmak imkansız. Kuzenimle ilgi ve alakası müthişti zaten birçok katlı bir merkezdi birsürü danışanı vardı. o zaman anladım ki doğru ve kaliteli bir yerdeyiz.

Bu arada yazmın sonunu beklemeden Ergün Bey’e ulaşıp Randevu almak isteyenler kendisine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilir. GSM: (0507) 276 97 43 Sabit Tel: (0216) 680 29 77 Psikolog Ergün İnce’nin direkt hattı: (0541) 680 29 92

Kendisiyle ilk seansımızdan sonra ağzımız hiç kapanmadan gülümseyerek eve geldiğimiz farkettik. Bize birkaç davranış listesi vermişti uygulamamız için. Diğer seansımızı beklerken gülmeyin ama kendisiyle rahatlamak için tekrar whatsapp online terapi randevusu alıp kendisiyle görüşmüştük sağolsun.

İstanbul’da gittiğimiz onca psikologdan daha sevecen ve insancıldı. Daha uygun fiyatlı ve ucuz seans ücretleri vardı. Daha samimi ve insani yönü çok kuvvetliydi. Benzerlerine göre çok fazla uzman ve bilgiliydi bence. Bu adamı acıbadem veya amerikan hastanesi kapsa nasıl giderdik bi daha diye düşünüyordum 🙁

istanbul-anadolu-avrupa-en-iyi-uzman-psikolog-tavsiyesi-onerisi
istanbul-anadolu-avrupa-en-iyi-uzman-psikolog-tavsiyesi-onerisi

Aramızda şöyle bir konuşma geçmişti: Ergün bey para sorun değil eğer gerekli görüyorsanız biz daha sık sık da gelebiliriz demiştim. O da demişti ki sık sık gelmeniz bize para kazandırır aslında ama ne öyle bir önceliğimiz var ne de siz sağlık açısından sık sık gelmeyi gerektirecek bir durumdasınız”. o zaman anladım ki doğru yer ve doğru kişiyi bulduk.

İstanbul anadolu veya avrupa yakası sikolog aranlara tavsiyem var. Adım gibi eminim ki özellikle İstanbul gibi bir metropolde deliler gibi doğru doktoru doğru psikoloğu, doğru uzmanı tavsiye, öneri ve forum okuyarak binlerce insan böyle kıymetli bir kişi arıyor ve doğru dürüst alanında uzman bir psikolog bulmak için neler geçiriyor. Keşke herkes karşılaştığı başarılı uzman kişileri yazdığı bir yer olsa ve orada insanlar faydalansa.

Yukarıda sözünü ettğimi yani en iyi psikolog dediğim kişiye ve randevu için bürosuna bu numaradan ulaşabilirsiniz: GSM: (0507) 276 97 43 Sabit Tel: (0216) 680 29 77 Psikolog Ergün İnce’nin direkt hattı: (0541) 680 29 92

En İyi Psikolog İstanbul Tavsiye Ediyorum | Uzman Psikologlar

Oradayken bir de bir olaya kulak misafiri oldum. Onu da söylemeden geçmiyim. Biz seansımız bitmişti ücretimizi ödüyorduk. tam çıkıyorduk başka bir odadan çıkan bir teyze ve eşinin sözleri çok memnun ediciydi. bunların sanırım bir çocukları ya da torunları varmış onu 1-2 yıldır getiriyorlarmış getirmeden önceki çocuklarıyla getirdikten sonraki çocukları arasında dağlar kadar fark varmış gibi birşeyler söylüyorlardı. Sürekli dua edip allah Ergün Beyden razı olsun oğlumuzu yeniden bize kazandırdı gibilerinden şeyler söylüyordu. tam sağlık progblemni bilmiyorum ama Otizm veya ona benzer gelişim bozukluklarıyla ilgili br şeyler söylüyorlardı.

İstanbul’da psikolog arayanlara tavsiyem. Memleket öyle bir yere gelmiş ki devlet hastanelerine gidip derdini anlatıyosun sana insan muamelesi bile göstermiyorlar. Adamlar 6 yıl okuyup insanlara trip atmayı ve fırça atmayı mı öğreniyorlar anlamadım. Bu kadar psikoloğa ihtiyacı olan insan var bunların hepsi paralı yerlere mi gitsin kardeşim. Size kötü bir örenk verim bence oraya asla gitmeyin Mashar Osman denilen Bakırköydeki çocuk psikiyatristleri sanki çocukların ve ailelerin psikolojisini bozmak için varlar. Adam gidip … sorunumuz için geldik diyoruz o da kalkıp şöyle diyor rapor istiyor musunuz? sanki muhtarlığa gelmişiz de mühür vurup gönderecek bizi. Yok biz çocuğumuzun durumunu nasıl üzeltiriz diyoruz. Tamam size Danver testi için gün vereceğiz aşağıdan gidip gün versinler size. Eee siz neden testi yapmıyorsunuz ya da bugün neden o testi yapmıyorsunuz dedik. Yok çok sıra var gün alın gelin dedi.

Gittik 15 gün sonraya gün verdiler. O gün geldik. Kadın 10dk konuştu tamam sizteme kaydettim. siz şimdi gidin bu sonuçları size yorumlayacak olan doktoru görmek için tekrar bi randevu alın gelin dediler şoka girdik 😀 ulan memlekete bak yaa sanki hastalara git-gel yaparak ulaşımı fazlalaştırıp bilet satmaya mı çalışıyor bunlar dedim kendi içimde bi salak test için bi hasta 3 kere git-gel yapılır mı yaa. bir de eski sağlık hizmetlerine bok atarlar. eskiden sabah gelirdin ve tüm işini bitirip o gün işini bütünüyle bitirirdin. şimdi ne randevu alabiliyosun ne de tedavi olabiliyosun… Diyeceğim şu ki en güzeli ucuz ve uzman bir özel psikologgerisi yalan dolan.

He bir de çok komik bir olayı daha anlatim. Biz psikoloğa hocam bu çocuğun dourumu hakkında bize ne yapalım ne yapmayalım özerşlerde bulunur musunuz demiştik. bize demişti ki ” bakın bu masadaki kitabı kitapçılardan alıp okuyabilirsiniz bizim öğretmenimizin yazmış olduğu çocuk gelişimi hakkında kitaptır orada tüm bilgiler var.” 😀 ulan şaka gibiler gerçekten bir daha adımımı atmadım oraya.

Allah herkesi psikolog ergün bey gibi adamlarla karşılaştırsın başka bir şey demiyorum.

Hemen aşağıdaki bir başka danışanın yazısını buldum internetten sizinle paylaşmak istedim.

Bir psikoloğun en iyisi mi diye nasıl anlarız. Cevap tabi ki tavsiyelerden anlarız. Eğer birinin tecrübesi mutlu bittiyse büyük ihtimalle diğerlerinin de öyle biter. Bu yüzden bir çocuk psikoloğu veya yetişkin psikoloğu ararken çevrenizden veya dostlarınızdan öneri ve tavsiye almakta fayda var.

Ben ruhsal bazı problemlerim yüzünde İstanbulda psikolog arıyordum ve uzun süre aradım. en sonunda Hatice arkadaşım sağ olsun bana İstanbul anadolu yakasında ofisi ve eğitim kurumu olan çok beyfendi ve yardım sever ünlü psikolog Ergün İnce’yi tavsiye ediyorum dedi. Hemen telefon ve adresini aldım ve aradım. Baksanıza bahsettiğim adam Google aramalarda bile en başta.
GSM: (0507) 276 97 43 Sabit Tel: (0216) 680 29 77 Psikolog Ergün İnce’nin direkt hattı: (0541) 680 29 92 www.psikologince.com
Merhaba arkadaşlar sizin de benim gibi bir psikolog arama veya güvenilir en iyi psikoloğu nasıl bulurum diye yana yana aranıyorsanız doğru adrestesiniz. Çünkü ben de hem ergen psikolojisi için İstanbul’da psikolog aradım kendi çocuğum için. Ayrıca kendi psikolojik sorumlarım vardı ve aynı psikolog kliniğinde çözmek istemiştim. Ankara psikolog tavsiyeleri ve İzmir psikolog önerilerine dahi bakıyordum. Lakin bir arkadaşım öyle başarılı birini önerdi ki hem de İstanbul Anadolu yakasındaydı bu psikolog. Adamların hem psikolog klinikleri hem de çocuk psikolojisi, ergen psikolojisi, yetişkin psikolojisi ve diğer tüm sorunlarla ilgilendikleri bir eğitim kurumları var. Hemen aradım ve detaylarına girmeden tüm psikolojik sorunlarımızdan kurtulduk. Bu mucizevi dönüşümü sağlayan adamın adı ünlü Psikolog Ergün İnce Bey’di ona bu iletişim bilgilerinde ulaşıp randevu alabilirsiniz. O kadar kibar ve yardımsever bir ekipleri var ki onun için bu yazıyı keyifli keyifli yazmayı bir borç bildim.