Hayalet görüntülendi: Bekleme salonunda kadını takip etti

Hayalet-bekleme-salonunda-görüntülendi-Kadını-takip-etti-videosu izle

Çin’de görüntülenen hayalet sosyal medyayı salladı. Bir bekleme salonunundaki güvenli kamerasına takılan hayalet benzeri bir varlık bir anda gündem oldu. Videoda salonun ortasında yürüyen bir kadının arkasında aniden bir gölge belirdi ve arkasından yürüyerek onu takip ederek kadrajdan çıkarak kayboldu. Güvenlik personeli tarafından hayalet olduğu iddia edilen bu gizemli varlığın ne olduğu araştırılmakta. Videodakinin hayalet mi değil mi bilinmemekle birlikte, internet kullanıcıları videoyu ‘Hayalet görüntülendi’ şeklinde paylaşmaya devam etti.

HAYALET GÖRÜNTÜLENDİ

  • Çin’deki bir bekleme alanının güvenlik kamerasına takılan hayalet benzeri varlık ortalığı karıştırdı.
Hayalet-bekleme-salonunda-görüntülendi-Kadını-takip-etti
Hayalet bekleme salonunda görüntülendi
  • Görüntülerde salonun ortasında sıra bekleyen insanlar sandalyelerinde otururken görülmekte. Gişede işlemini yapan kadın paravanın önünden uzaklaşıp salonun ortasına doğru yürüdü.
Hayalet-bekleme-salonunda-görüntülendi-Kadını-takip-etti-videosu
Hayalet görüntülendi
  • Görüntülere daha önceden olmayan bir gri gölge aniden belirip kadını takip etmeye başladı. Salonun ortasında sonradan ortaya çıkan hayalet benzeri varlık, salonu terk eden kadının peşinden bi gölge gibi takip ederek kameranın açısından çıktı.
Hayalet-bekleme-salonunda-görüntülendi-Kadını-takip-etti-video-haber
İşte hayalet olduğu iddia edilen görüntü
  • 10 Mayıs 2016’da çekilen bu görüntüler henüz yeni ortaya çıktı. Görüntüler 10 Ağustos günü Çin video paylaşım sitesinde yayınlanmasından hemen sonra tıklanma rekorları kırarak gündeme oturdu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

Hayalet-bekleme-salonunda-görüntülendi-Kadını-takip-etti-video-haber-izle

 

Yorumunuzu yazın