Cennetteki arkadaşını görmek isteyen kız kendini astı

Jazmine-Howarth-Cennetteki-arkadaşını-görmek-isteyen-kız-kendini-astı
Jazmine Howarth (25)

İngiltere’nin Bolton şehrinde ilginç bir olay yaşandı. Jazmine Howarth adındaki kadın kontrollü ölmeyi (tekrar hayata dönebilmek) deneyerek cennetteki Dionne Corbett  adındaki arkadaşını görüp tekrar hayata dönmek istedi. Fakat ne olduysa oldu 25 yaşındaki Jazmine Howarth, mahalledeki bir parkta asılı halde bulundu. Jazmine’i tanıyanlar yakın arkadaşı Dionne Corbett’in ölümünden sonra genç kadının depresyona girdiğini söyledi. Genç kadının ardında bıraktığı mektuplar arkadaşıyla son bir kez konuşabileceği yönünde doğa üstü bir inanca sahip olduğuna işaret ediyor.

Cennetteki-arkadaşını-görmek-isteyen-kız-kendini-astı
Dionne Corbett (25)

Cennetteki arkadaşını görüp dönmek istedi

  • Hayatına kaldığı yerden devam edebilmek için arkadaşını son bir kez görmek istediğinden bahseden mektuplar yazan Howarth sonunda arkadaşının yokluğuna dayanamadı.
  • Bebekliklerinden beri arkadaş olan ve tüm hayatlarını paylaşan Howarth ve Corbett bebeklerini de birlikte büyütmek istiyordu.
  • Jazmine’in nişanlısı Brendan Cawley genç kadınların birbirlerini arkadaş değil, kız kardeş olarak gördüğünü söylerken “Birbirleri olmadan yapamazlardı.” diye konuştu.
  • Nişanlısının ifadesine göre bir defasında hıçkırıklara boğulan Jazmine “ama gidip onu geri getireceğime söz verdim” demişti.
Cennetteki-arkadaşını-görmek-isteyen-kız-kendini-astı-tuhaf-haberler
Dionne Corbett

Öteki tarafla iletişime geçmek istedi

  • Genç kadının nişanlısı ölmeden 2 gece öncesiyle ilgili şunları söyledi: “Jazmine gidip onu görmek istediğini, yarı yola kadar gidip iyi olduğundan emin olmak istediğini söyledi. Ölümünden 2 gün önce gece yarısı uyandım ve Jazmine’e baktım. Bir kağıda bir şeyler yazıyordu. Ona ne yaptığını sordum, ‘Hiç. Saçma bir şey’ diye cevap verdi. Dionne ile ilgili bir şey olduğunu düşündüm.”
  • Bu diyaloğun yaşandığı sırada TV’de sinyalin gidip gelmekte olduğunu söyleyen Brendan Cawley, Jazmine’in “Kelimeleri yazıyorum. Dionne bana bir şeyler söylemeye çalışıyor olabilir.” dediğini ifade etti.
jusmine-Cennetteki-arkadaşını-görmek-isteyen-kız-kendini-astı
Jazmine Howarth (25)

İşler planlandığı gibi gitmedi

  • Genç kadının halası Michelle Howarth “Aslında son günlerde sakinleşmiş olduğunu düşünüyorduk. Arkadaşı Dionne öldüğünde tam anlamıyla yıkılmıştı ama kendini öldürmeden bir gün önce annesiyle birlikte kiliseye giderek arkadaşına veda etmişti.” diye konuştu.
Cennetteki-arkadaşını-görmek-isteyen-kız-kendini-astı-ilginç-haber
Dionne Corbett (25)
  • Jazmine’in annesine yazdığı mektup aklından geçen her ne ise bunu kontrol edebileceğini düşündüğüne işaret ediyor.
  • Görünüşe göre Dionne ile buluşup yaşayanların arasına geri dönebileceğine inanan Jazmine için olaylar planladığı yönde gelişmedi.

Öldüğü gün nişanlısıyla kavga etmişti

  • Jazmine’in öldüğü gün nişanlısı kavga ettiklerini ve genç kadının evden koşarak çıkıp kapıyı da arkasından kilitlediğini söyledi.
  • Jazmine’in ardında bıraktığı mektuplar arkadaşıyla son bir kez konuşabileceği yönünde doğa üstü bir inanca sahip olduğuna işaret ediyor.
Cennetteki-arkadaşını-görmek-isteyen-kız-kendini-astı-facebook
Dionne Corbett (25)

İntihar mı cinayet mi?

  • Genç kadının ölümü ile ilgili raporu tutan adli tıp uzmanı Lisa Hashmi Jazmine’in kendini öldürmek istediği konusunda ikna olmadığını belirtti.

 

Cennetteki-arkadaşını-görmek-isteyen-kız-kendini-astı-fotograf
Dionne Corbett (25)

Daha önce ölen Dionne Corbett’in Facebook hesabındaki son gönderimler:


  • Polis ilk bakışta kaza sonucu intihar gibi görünen olayı araştırıyor.

Yorumunuzu yazın