Home Olmadı Arabada unutulan ikiz bebekler sıcaktan öldü

Arabada unutulan ikiz bebekler sıcaktan öldü

Arabada-unutulan-ikiz-bebekler-sicaktan-oldu.jpg
Arabada-unutulan-ikiz-bebekler-sicaktan-oldu.jpg

ABD’nin Georgia eyaletinde yaşanan ihmal, ikiz bebeklerin ölümüyle sonuçlandı. Yol kenarında otomobilde uzun süre unuttuğu 15 aylık ikiz bebeklerini unutan baba arabanın yanına geldiğinde çocuklarını baygın halde buldu.

Arabada-unutulan-ikiz-bebekler-sicaktan-oldu

BABA BAYGIN ÇOCUKLARI HAVUZDA SOĞUTMAYA ÇALIŞTI

Her iki bebeği camları kapalı arabada baygın halde bulan baba hızla bebekleri yanındaki bebek havuzuna taşıdı. Çocukların sıcaktan ölmek üzere olduğunu düşünen baba onları havuzdaki suya sokarak kendine getirmeye çalıştı. Çevredeki vatandaşlar elindeki bebekleri havuza taşıyan babayı görünce polisi ve ambulansı aradı. Baba çocuklarını serinletmeye çalışırken olay yerine gelen ambulans onları hastaneye götürdü. Hastanede bir süre buz ve soğuk suyla bebeklerin vücut ısısını dengelemeye çalıştılar fakat başarılı olamadılar.

Arabada-unutulan-ikiz-bebekler-sicaktan-oldu.jpg
Arabada-unutulan-ikiz-bebekler-sicaktan-oldu.jpg

Henüz 15 aylık bebeklerin annesi ise Atlanta’da olduğu için kendisine haber verilince derhal çocuklarının yanına geldi. Anne hastaneye geldiğinde her iki çocuk hayatını kaybetmişti.

POLİS OLAYI ARAŞTIRIYOR

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis babanın uzun süre ifadesin alarak bir ipucu aradı. Konuyla ilgili ifadesinden sonra baba serbest bırakıldı. Polis araştırmalarını sürdürdüğünü açıkladı.

NO COMMENTS

Yorumunuzu yazın