4 bin egzotik balık arasında evlilik teklifi

4-bin-egzotik-balik-arasinda-evlilik-teklifi-video-izle-videoAntalya’nın turistik bölgesi Belek’te bulunan The Land of Legends Theme Park’ta yer alan 4 bin egzotik balığın bulunduğu camlı havuz, sıradışı evlilik teklifine sahne oldu.
Belek’te bu yıl açılan Rixos World Otel bünyesindeki The Land of Legends Theme Park Aqua içindeki ‘Sea Trek’ adı verilen su altına dalış sistemi yardımıyla yapılan evlenme teklifi, etrafı camla çevrili havuzda gerçekleşti. Su parkı bünyesinde lifeguard olarak çalışan 21 yaşındaki Umut Devrim Yavuz, iki yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Dilara Berisha’ya evlilik teklifini su altında gerçekleştirdi. Profesyonel dalgıçlar yardımıyla organize edilen evlenme teklifi, 4 bin egzotik balık arasında yapıldı.

4-bin-egzotik-balik-arasinda-evlilik-teklifi

Binlerce balık arasında evlenme teklifi

Dilara Berisha, rengarenk balıklar arasında hatıra fotoğrafı çektirdiği sırada erkek arkadaşının kendisine uzattığı yüzük ve üzerinde ‘Benimle Evlenir misin Dilara’ yazan pankartı görünce şaşırdı. Heyecandan ne yapacağını şaşıran ve başını sallayarak ‘Evet’ diyen gelin adayı, erkek arkadaşına sarıldı. Birlikte su altı yürüyüşünü tamamlayan ikili havuzdan çıkarak mutluluklarını arkadaşları ile paylaştı.

Gelin adayı evlenme teklifine çok şaşırdı

Erkek arkadaşının sürpriz evlenme teklifi yapacağını hiç aklına getirmediğini belirten Berisha, “Dün akşam bana ‘Evlenelim mi’ dedi. Ben ciddiye almadım, cevap bile vermedim. Bugün böyle bir organizasyon yapması beni çok şaşırttı. Meğerse Umut çok romantikmiş. Çok mutluyum, hiç düşünmeden evet dedim” dedi.
Evlilik teklifi organizasyonunda kendisine yardımcı olan The Land of Legends Theme Park yönetimine ve mesai arkadaşlarına teşekkür eden Umut Devrim Yavuz, “Uzun süre bu günün planını yaptım. Aşağıda heyecandan nefes alamadım. Yüzüğü çıkarıp parmağına taktığımda ve ‘evet’ anlamında başını salladığında çok mutlu oldum” diye konuştu.

4-bin-egzotik-balik-arasinda-evlilik-teklifi-izle
The Land of Legends Theme Park Parkians Müdürü Hüseyin Tunçalp, uzun süredir ince eleyip sık dokudukları bir organizasyonu başarıyla tamamladıklarını belirtti. Tunçalp, “Bugünden sonra bu tür marjinal organizasyonlara ev sahipliği yapacağız” dedi.

Yorumunuzu yazın